• Slide

  Zakelijk Internet

  • Bandbreedtes tot 10 Gb/s
  • Redundante aansluitingen beschikbaar
  • Tot 64 eigen IPv4-adressen plus een IPv6 adresblok
  • Ondersteuning voor eigen IPv4-adressen (PI-space)
  • Ondersteuning voor failover protocollen

Het glasvezelnetwerk van Eurofiber biedt uw organisatie een toekomstvaste infrastructuur die de basis vormt voor zakelijke internetoplossingen. Ons glasvezelnetwerk bevindt zich volledig onder de grond. Dat is de fundering waarop organisaties hun interne én externe processen en applicaties zonder onderbrekingen laten draaien. Met redundante oplossingen die passen bij uw organisatie, om extra stabiliteit te garanderen.

Bovenop deze infrastructuur bieden we organisaties een brede selectie aan configuraties die passen bij wat uw organisatie nodig heeft. Zakelijk Internet van Eurofiber geeft uw medewerkers snelle en betrouwbare internettoegang. Deze oplossing is af te nemen van een standaard ontsluiting tot en met een complexe redundante variant voor bedrijfkritische doeleinden. Beschikbaar in diverse standaard configuraties, hoge bandbreedtes en redundantie mogelijkheden. Ook is er ondersteuning voor failover protocollen VRRP en BGP. Maak gebruik van snelheden van  50 Mb/s tot 10 Gb/s. Inmiddels gaat 50% van het totale internetverkeer over het glasvezelnetwerk van Eurofiber.

Zakelijk Internet van standaard access to geavanceerde redundantie

Zakelijk Internet is opgebouwd uit 7 verschillende varianten: van een eenvoudige access tot een geavanceerde redundante transit variant. Aan behoeften omtrent schaalbaarheid, redundantie en keuzevrijheid wordt voldaan:

 • Schaalbaarheid eenvoudig in bandbreedte groeien;
 • Redundantie op de infrastructuur (glasvezel) & diverse redundantie protocollen;
 • Keuzevrijheid in gebruik van IP-adressen: eigen IP-adressen of Eurofiber IP-adressen.

Optimale beschikbaarheid en support

We leveren Zakelijk Internet over het Eurofiber glasvezelnetwerk. De beschikbaarheid hangt af van de onderliggende klantaansluiting en is minimaal 99,9%. Reken bovendien 24 x 7 op de deskundige ondersteuning van ons Network Monitoring Center (NMC).

Meer informatie over de internet snelheden?

 

1 Bedrijfsgegevens
2 Persoonlijke gegevens
leaflet (pdf) data sheet (pdf)