Eurofiber lanceert dit jaar de nieuwe My Eurofiber portal

Vorig jaar hebben we u op ons klant event meegenomen in onze “Open over 2020” meerjaren strategie. In 2016 hebben we met succes vervolgstappen gezet op weg naar onze ambities om fans van onze klanten te maken, een uitmuntende organisatie neer te zetten en onze thought leader positie in de smart society uit te breiden. In 2017 gaan we hier onverminderd mee door. Als onderdeel van onze “Open over 2020” strategie lanceren we dit jaar de nieuwe My Eurofiber portal voor onze klanten.

Het afgelopen jaar hebben we flink geïnvesteerd in onze 24/7 bezetting op het Network Monitoring Centrum, zodat er altijd experts beschikbaar zijn hoe laat het ook is. En door onze nieuwe aansluitconcepten en een betere planningsmethodiek hebben we het afgelopen jaar 50% minder geplande werkzaamheden gehad. Ook zagen we in ons klanttevredenheidsonderzoek een verdere stijging in de Net Promotor Score (NPS) van +1 naar +5.

My Eurofiber portal

Onze ambities kunnen we alleen waarmaken als we continu onze dienstverlening blijven verbeteren. Daarom zijn we in 2017 volop bezig met het ontwikkelen van een vernieuwde My Eurofiber portal die dit jaar nog geïntroduceerd zal gaan worden.

De portal maakt het eenvoudiger om de belangrijke informatie te vinden die u nodig heeft. Deze persoonlijke omgeving biedt u real-time inzicht in uw gegevens en facturen. Daarnaast kunt u digitaal offertes aanvragen en heeft u de mogelijkheid om direct bestellingen te plaatsen. U vindt hier ook gemakkelijk alle beschikbare nieuwsberichten en content terug.

Voor de ontwikkeling van de portal werken we nauw samen met specialisten. We hebben ook veel klanten gesproken en gekeken wat de belangrijkste knelpunten zijn. De portal wordt nu zo gebouwd dat deze gemakkelijk voor u werkt en naar uw persoonlijke wensen kan worden ingericht. Ook zal de portal na de lancering verder worden uitgebreid met nieuwe functionaliteiten.