Eurofiber Partner Academy in september weer van start

In september 2018 start de tweede leergang van de Eurofiber Partner Academy. Na een succesvol eerste jaar hebben wij het programma uitgebreid met een aantal vervolgtrainingen. En uiteraard krijgen nieuwe partners de mogelijkheid om te starten met de instapmodules.

Dit jaar is een extra belangrijk jaar voor u als partner. Om deel te blijven nemen aan het partner programma met aantrekkelijke voordelen, dient u namelijk te voldoen aan de eis  om minimaal twee personen binnen uw organisatie te certificeren. Tot het einde van het jaar heeft u de mogelijkheid om u, of uw medewerkers te laten certificeren. Daarmee wordt dat gedeelte van de accreditatie veiliggesteld.

Commerciële slagkracht vergroten

Eurofiber biedt zijn partners een breed opleidingstraject aan waarbij een goede combinatie wordt gemaakt tussen kennis van het Eurofiber portfolio en commerciële vaardigheden. Op deze wijze wordt de commerciële slagkracht van uw organisatie vergroot. Dit jaar is er ook een specifiek programma voor technisch commerciële rollen, met een grotere focus op de techniek. Alle trainingen worden gegeven door eigen Eurofiber trainers samen met de vaste trainer van onze Partner Academy.

Binnenkort neemt uw partner manager contact op om het programma toe te lichten en het trainingstraject voor uw organisatie samen te stellen. Wilt u eerder informatie willen ontvangen? Neem dan contact op met uw partner manager.

Een overzicht van het programma en de trainingsdata vindt u hier: