#

Gegarandeerde stroomvoorziening in uw stad

Gegarandeerde stroomvoorziening - Eurofiber

Een smart city is duurzaam. De verbetering van de milieukwaliteit in de stedelijke ruimte staat daarbij hoog op de agenda. Onder meer door vermindering van zowel CO2-uitstoot, verkeer als afval en de optimalisatie van het energieverbruik.

Maar hoe kun je als organisatie of inwoner zuiniger omgaan met bijvoorbeeld energie, water en andere grondstoffen als de afhankelijkheid ervan toeneemt? Onder meer door het energiezuiniger maken van gebouwen en woningen. Of door te kiezen voor dito huishoudelijke en elektronische apparaten. Aangevuld met recycling van energie en het gebruik van hernieuwbare energie.

Met glas meer zekerheid

De afhankelijkheid van energie zorgt er verder voor dat het efficiënt managen van resources en energie steeds belangrijker wordt. Er wordt meer gevraagd van energiemaatschappijen en hogere eisen gesteld aan het (energie)netwerk. Om hier aan te voldoen, vervangen energiemaatschappijen het kopernetwerk dat tussen de energiestations ligt. In plaats daarvan worden glasvezelverbindingen aangelegd, omdat daarover sneller en meer data kunnen worden verstuurd. Zo kan tegenwoordig binnen drie milliseconden van het ene naar het andere station worden geschakeld, om te voorkomen dat een gebied of wijk zonder stroom komt te zitten.

Real-time in control

Bestuur uw elektriciteitscentrales op afstand via de Eurofiber glasvezelinfrastructuur. Gaat er ergens iets mis? Onze verbindingen zorgen direct voor een melding en omleiding van de energievoorziening. Zo heeft u real-time controle en realiseert u een gegarandeerde stroomvoorziening. Als bijkomend voordeel verzamelt u ook veel informatie voor het optimaliseren van uw processen en de energievoorziening.

95% huishoudens via Eurofiber infrastructuur verbonden met energievoorziening
Het aantal aangesloten centrales in ons land loopt momenteel in de honderden. Hiermee worden 7,4 miljoen (95 procent) huishoudens optimaal voorzien van gas en elektriciteit.

 

laat reacties zien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.