#Nieuwsbericht

Uitnodiging Heliview congres Cloud Control 2017 op 24 mei

Eurofiber is businesspartner van Cloud Control 2017, het cloud management congres voor de moderne IT Manager. Graag nodigen wij u uit voor een gratis deelname aan dit congres, dat plaatsvindt op woensdag 24 mei van 08.30 tot 18.00 uur in De Kuip in Rotterdam.

De Cloud biedt IT organisaties eindeloze mogelijkheden op het gebied van schaalbaarheid en het optimaal ondersteunen van de business. Tegelijkertijd moeten IT afdelingen zichzelf opnieuw uitvinden. Het beheren én beheersen van IT in de cloud is een nieuwe discipline in het IT vak. Tijdens Cloud Control 2017 krijgt u onder andere antwoord op de volgende vragen:

  • Hoe behoudt u grip op de kosten?
  • Hoe heeft u inzicht in uw data in de cloud en is deze veilig?
  • Welke competenties moet u als moderne IT manager ontwikkelen?

Eurofiber presenteert op dit congres Secure Cloud Connect. Met deze dienst is ook uw oprit naar de cloud veilig en heeft u altijd, veilig en direct toegang tot meerdere cloud platformen via een veilig privénetwerk, zonder dat u hoeft te investeren in een cloud exchange.

Wilt u praktische handvatten om alles uit uw IT te halen? Wilt u in contact komen met vakgenoten en experts in de markt? Of bent u benieuwd naar de ervaringen van andere toonaangevende organisaties? Dan nodigen wij u graag uit voor gratis deelname aan het congres in ruil voor het achterlaten van uw gegevens. En komt u ook even bij ons langs op onze stand? Meldt u zich dan hier aan.

Inschrijven.