• Slide

    Cloud connectivity

    Laat uw organisatie veilig en flexibel in de cloud werken.

Gebruik van de cloud verhoogt de flexibiliteit, wendbaarheid en continuïteit van uw IT-omgeving en dus van uw organisatie. De mogelijkheden en keuzes in de cloud zijn groter dan ooit. Welke cloud strategie u ook kiest, Eurofiber garandeert u snelle, schaalbare en betrouwbare connectiviteit naar uw cloud providers.

Flexibele IT-omgeving

Met de cloud verhoogt u de flexibiliteit van de IT-omgeving, u past het gebruik eenvoudig aan naar de behoeften van uw organisatie. Laat uw medewerkers werken waar ze willen zonder grote investeringen. En bied uw IT-afdeling flexibiliteit met het afnemen en op afstand beheren van applicaties en rekenvermogen. Publieke, private of hybride cloud oplossingen: snelle en veilige verbindingen zijn onmisbaar, wat u ook kiest. De VPN- en dark fiber-oplossingen van Eurofiber bieden een betrouwbare basis.

Kortere time-to-market

Breng uw applicaties en data onder in de cloud om het tempo van nieuwe technologische ontwikkelingen te volgen en op te nemen in de bedrijfsvoering. Zo stelt  u uw organisatie in staat te groeien in dynamische marktomstandigheden, met nieuwe businessmodellen op basis van technologische innovatie. Met Secure Cloud Connect legt u eenvoudig en veilig de verbinding naar cloudplatformen zoals Microsoft Azure, Microsoft Office 365 en Google Cloud Platform. Veranderen uw organisatiebehoeften, dan verandert u mee.

Continuïteit verzekerd

Versimpel uw IT-omgeving en optimaliseer de continuïteit van uw bedrijfskritische processen met een cloudstrategie. Via een virtueel privé netwerk van Eurofiber verbindt u uw IT-omgeving en datacenters veilig met de cloud.

Focus op uw core business

Bespaar tijd en geld door uw IT-toepassingen onder te brengen in de publieke, private of hybride cloud. Focus u daarbij gerust op uw kernactiviteiten. Met onze managed diensten zijn uw applicaties en informatie optimaal beschikbaar. Ook staat er 24 x 7 een expert voor u klaar.

Vrijheid in dienstenkeuze

Richt uw IT-omgeving naar wens in. Met ons open glasvezelnetwerk en datacenters bepaalt ú wie uw IT levert of uw colocatie ontsluit. Om uw hybride omgeving compleet te maken, is de combinatie met één of meer cloud providers mogelijk. Dit biedt u maximale flexibiliteit en continuïteit, ook op langere termijn.

Contact met een adviseur?