• Slide

    Connectivity: verbindende schakel tussen alle ICT-diensten

Connectivity is zowel voor de onderlinge samenwerking tussen medewerkers als voor de samenwerking met prospects en klanten enorm belangrijk. Werkplekken bevinden zich vaak niet op dezelfde locatie als de fysieke ICT-omgeving. Door medewerkers overal toegang te bieden tot applicaties in een intern of externe datacenter of in de cloud, werken ze efficiënter en beter samen.

Connectivity oplossingen

Zakelijk glasvezel legt het fundament voor een veilige digitale infrastructuur, die informatie en applicaties optimaal toegankelijk maakt. Het is gebaseerd op ons open netwerk, dat alle vrijheid biedt om ongelimiteerd gebruik te maken van de mogelijkheden van de digitale wereld. Met zakelijk glasvezel bieden we uw organisatie altijd een passende oplossing om de connectivity te garanderen:

Managed Dark Fiber

Door uw bedrijfskritische IT-systemen op meerdere locaties te laten draaien, garandeert u de continuïteit van uw organisatie. Zo stelt u uw medewerkers en andere gebruikers in staat om ongestoord door te werken bij systeemuitval op één van uw locaties. Dit vergt verbindingen met zeer hoge bandbreedtes, die meegroeien met uw behoeften. Met Managed Dark Fiber biedt Eurofiber u de juiste connectivity oplossing voor deze en andere veeleisende toepassingen.

Ethernet VPN

Met Ethernet VPN van Eurofiber verbindt u uw hoofdkantoor, vestigingen en datacenters veilig en flexibel via een gesloten organisatienetwerk op maat. Over dit netwerk kunt u meerdere diensten transporteren, zoals internet, telefonie en video. U kunt dit netwerk ook eenvoudig en direct verlengen naar de cloud platformen van uw keuze. Met Ethernet VPN van Eurofiber kunt u efficiënt samenwerken zonder veiligheidsrisico’s voor de connectivity.

Zakelijk Internet

Met zakelijk internet van Eurofiber is uw organisatie verzekerd van optimale beschikbaarheid. Zo kunnen medewerkers efficiënt browsen, e-mailen en werken met cloud applicaties. U hebt de keuze uit zeven verschillende varianten: van een eenvoudige access tot een geavanceerde redundante transit variant. Hiermee speelt Eurofiber in op actuele vragen omtrent schaalbaarheid in bandbreedte, redundantie en keuzevrijheid in gebruik van IP-adressen.

WDM

Eurofiber WDM biedt uw organisatie hoogwaardige connectiviteit om datacenters, grote kantooromgevingen en internet of cloud exchanges te verbinden. Deze verbindingen hebben zeer hoge bandbreedtes en een lage latency (< 1 msec. per 100 kilometer) en ondersteunen meerdere protocollen. Gebruik ze bijvoorbeeld voor de ontsluiting van uw IT-omgevingen met real-time data- en serverreplicatie of cloudomgevingen.

WDM Encrypted

Meer dan de helft van alle organisaties heeft jaarlijks te maken met een security-incident en cybercriminaliteit groeit met de dag. De security risico’s minimaliseert u met WDM Encrypted van Eurofiber, waarmee uw datatransport intrinsiek wordt beveiligd. Om de veiligheid verder te vergroten, faciliteren we uw organisatie om het sleutelbeheer zelf uit te voeren. Zo houdt u de regie over het uitgeven en controleren van de encryptiesleutels.

Secure Cloud Connect

Steeds meer organisaties gaan vanuit de cloud werken om de connectivity te garanderen. Met Secure Cloud Connect van Eurofiber heeft u altijd, veilig en direct toegang tot cloud service providers. Met deze complete end-to-end oplossing krijgt u direct toegang tot de platformen van uw keuze via een gesloten organisatienetwerk. Met Secure Cloud Connect beheert u alleen uw applicaties in de cloud, de rest regelen wij voor u.

Datacenter Connectivity

Bied medewerkers, klanten en partners altijd en overal toegang tot real-time informatie. Met de additionele Datacenter Services van ons zusterbedrijf Dataplace ondersteunen wij u met hoogwaardige colocatie oplossingen. Vanuit moderne Tier3-datacenters in de regio’s Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Arnhem en Brabant beschikt u over veilige huisvesting voor uw bedrijfskritische informatie en systemen, de meest betrouwbare connectiviteit en handige aanvullende diensten.

Waarom is connectivity zo belangrijk?

Connectivity is zowel voor de onderlinge samenwerking tussen medewerkers als voor de samenwerking met prospects en klanten enorm belangrijk. Werkplekken bevinden zich vaak niet op dezelfde locatie als de fysieke ICT-omgeving.

Door medewerkers overal toegang te bieden tot applicaties in een intern of extern datacenter of in de cloud, werken ze efficiënter en beter samen. Connectivity vormt de verbindende schakel tussen alle ICT-diensten.

Bepaal samen met Eurofiber met welke diensten u supersnel, veilig en kostenefficiënt data uit kunt wisselen. Wij helpen  met de juiste ICT-infrastructuur, inrichting en dienstverlening. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken en zijn applicaties en systemen optimaal beschikbaar.