• Slide

    Finance
    Bied veilige oplossingen voor complexe uitdagingen als security, big data en cloud

Member Holland FIntechDe financiële sector kampt met grote uitdagingen, gedomineerd door een veranderende klantvraag en hevige concurrentie. De integratie van cloud- en legacy-systemen is complex, net als big data management. En hoe innoveert u met FinTech aan de ene kant en compliance en strikte wetgeving aan de andere? Essentieel onderdeel van de oplossing is onze digitale infrastructuur.

Online klantervaring optimaliseren

De klantervaring verbeteren en privacy waarborgen zijn cruciaal voor de financiële wereld. Ook met het oog op de reputatie en het herstel van vertrouwen van klanten en stakeholders. Digitaliseer uw dienstverlening en ontwikkel online platformen. Maak toepassingen en online diensten optimaal beschikbaar – op elk moment, op elke locatie en met elk apparaat. En bied de garantie dat gebruikers altijd kunnen inloggen op uw webservers. Onze infrastructuur geeft u daarbij de zekerheid dat uw transacties veilig zijn. Bovendien hebt u ruimte voor groei en kiest u zelf welke diensten en dienstenleveranciers u aansluit.

Big data en cloud als basis voor bedrijfstransformatieFinance - Zakelijk glasvezel

De digitale transformatie van uw financiële instelling gaat hand in hand met de overstap naar een meer proactief en intelligent bedrijfsmodel. Het omvat de volledige doorlichting van uw workflows in de back, middle en front offices, plus de analyse van big data. Maak grote datavolumes snel toegankelijk voor analyse en beheer. Zorg voor een veilige opslag. En verander sneller en efficiënter door uw ICT-omgeving in de cloud onder te brengen. Wij faciliteren u hierbij met ons snelle en betrouwbare glasvezelnetwerk en veilige datacenter.

Security, veranderende regelgeving en compliance

Toezichthouders leggen meer dan ooit de nadruk op risico’s en verslaglegging. Ook cyberbeveiliging en het bestrijden van cybercrime vragen de hoogste prioriteit. Regelgeving als Sarbanes-Oxley (Sox), Basel III en DNB-standaarden stellen strengere eisen aan de beveiliging van de IT-omgeving, encryptie en dataopslag. Dit alles vergt complexe analyses, evenals nieuwe procedures, systemen en certificeringen als ISO27001, ISAE-3402 en NEN7510. Leg het fundament met een infrastructuur en een datacenter die kwaliteit en veiligheid waarborgen.

Maximale snelheid en beschikbaarheid transactieverkeer

Uw betalingsverkeer of transactieverkeer mag niet stagneren. Om op tijd te reageren op koersschommelingen en data veilig te stellen, moeten transacties met zo min mogelijk vertraging worden uitgevoerd. Wissel vertrouwelijke transactiegegevens snel, real-time en veilig uit via onze glasvezelverbindingen. Met de zekerheid dat uw systemen 24/7 beschikbaar zijn.